تولید و اجرای تخصصی کفپوش بتنی و رزینی
افزودنی های بتن و محصولات پایه سیمانی

شبکه های اجتماعی
شماره تماس
Search

کفپوش

در مورد محصولات ما، قیمت و نحوه همکاری سوالی دارید؟

با ما تماس بگیرید ...

کفپوش چیست؟

اگر بخواهیم تعریفی کلی از کفپوش داشته باشیم، میتوانیم کفپوش را اینگونه تعریف کنیم :
” به پوششی که زینتی و یا بهداشتی بوده، معمولا از پیش ساخته شده و برای کف یک محوطه، مخصوصا کف بناهای سرپوشیده مورد استفاده قرار میگیرد، کفپوش میگوییم. “
کفپوش یا همان pavement را میتوان شاخه ای از صنعت کفسازی قلمداد کرد.

به طور تخصصی، منظور از کفپوش، لایه‌ها و یا رویه‌هایی است که بر کف یک ساختمان یا هر مکان دیگری قرار میگیرند و در زیر مجموعه‌ی صنعت کفسازی گنجانده میشوند.

اهمیت استفاده از کفپوش

انتخاب کفپوش مناسب به علت اهمیت بالایی که مبحث دیزاین و طراحی داخلی دارد  به  یکی از مهمترین دغدغه‌های عموم مردم در صنعت ساخت و ساز تبدیل شده است.

 در سال‌های اخیر نگاه ویژه‌ای که به کفپوش‌ها به عنوان یک هنر تزئینی در دکوراسیون داخلی ساختمان بوده است سبب شده تا با طیف وسیعی از کفپوش های جدید روبرو شویم؛ که بسته به نیاز افراد در، جنس، رنگ و طرح های مختلف روانه‌ی بازار مصرف میشوند.

در گذشته برای پوشاندن کف خانه‌ها از موکت، فرش،گلیم و … استفاده میشد که با پیشرفت روز افزون صنعت تکنولوژی، طیف وسیعی از کف‌ پوش ها با عملکرد های مختلف به وجود آمدند، امروزه کمتر خانه‌ای را پیدا میکنید که برای زیبایی و راحتی از کفپوش ها چشم پوشی کند از همین رو این صنعت هر روزه اهمیت بیشتری می یابد. اما کاربرد کفپوش ها فقط به زیبایی معطوف نمیشود و علاوه بر آن کاربردهای دیگر‌ی نیز دارند که سبب برتری آنها از روش‌ها‌ی سنتی میشود.

 

کاربرد کفپوش ‌ها در صنعت ساختمان سازی

 

از کفپوش در چه جاهایی استفاده میشود؟

از کفپوش ها، معمولا در فضاهای اداری و تجاری استفاده میشود، چرا که در این فضاها، نیاز به شست و شو مداوم همواره وجود دارد و نظافت از اهمیت بالایی برخوردار است. در منازل و ساختمانهای مسکونی نیز، بیشتر در آشپزخانه ها و حمام،از کفپوش ها استفاده میکنند.
از کفپوش ها در فضاهای مختلفی استفاده میشود، از جمله :

  • در صنعت کفسازی
  • زمین های ورزشی
  • استخرها و سالنهای شنا
  • زمین های فوتبال
  • خودرو
  • و …

یکی از مهم ترین ‌المان‌های زیبایی ساختمان کف پوش ها هستند، چرا که نسبت به سایر فضاها مکان بیشتری را اشغال میکنند، با گذر اندکی بر مقاله ‌کف‌سازی که قبلا در سایت قرار داده‌ایم متوجه خواهید شد که این صنعت چه نقش مهمی در نمای ساختمان ایفا می‌کند.

کفپوش‌ها علاوه بر زیبایی ساختمان در مقاومت کف‌ها و همچنین انتقال صدا در کمترین میزان به طبقات دیگر نقش موثر دارند، انتخاب کفپوش مناسب سبب می‌شود تا از احتمال حریق و آتش سوزی نیز جلوگیری شود.

همین موارد سبب شده که در انتخاب کفپوش ها، حساسیت بسیار بالایی در نوع، جنس، رنگ و بافت آنها خرج شود و مصرف کننده با دقت بیشتری اقدام به خرید نماید.

همانطور که گفتیم مهمترین  المانی که در ساختمان مورد توجه قرار می‌گیر، کفپوش ها هستند.

کفپوش ها نه تنها سبب زیبایی دیزاین داخلی ساختمان میشوند بلکه در انتقال حس فضا به مخاطب نیز نقش دارند.

به عنوان مثال معمولا در لابی ساختمان ها اعم از تجاری و مسکونی از کفپوش هایی لوکس و شیک استفاده می‌شود تا حس مدرن بودن را در مخاطب القا کند، این در صورتی است که در اتاقهای خواب و راحتی، کف پوش های با طرح مینیمال و ساده کارایی بیشتری دارند و سبب ایجاد حس گرما و صمیمیت در مخاطب میشوند.

علاوه بر آن انتخاب رنگ‌های روشن سبب بزرگتر جلوه کردن فضا و بالعکس انتخاب رنگ های تیره باعث کوچک تر به نظر رسیدن فضای ساختمان میشود.

همانطور که دیدید انتخاب کف پوش ها نه تنها در زیبایی  بلکه در بسیاری موارد دیگر از اهمیت بالایی برخوردار اند.

 

انواع کفپوش

دسته بندی کف پوش ها به عوامل متعددی بستگی دارد که در تقسیم بندی کلی تر در دو عامل جنس و کاربرد خلاصه میشوند،

همچنین کفپوش ها را میتوانیم به دو بخش کلی کفپوش های رزینی و کفپوش های بتنی تقسیم کنیم. از جمله کفپوش های بتنی، میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم :

  • بتن پلیمری کم ضخامت
  • سلف لول
  • ملات خود تراز

کفپوشهای رزینی هم انواع مختلفی دارند، از جمله :

  • کفپوش پلی یورتان
  • کفپوش پلی یوره آ
  • کفپوش اپوکسی
  • کفپوش پرامیر اپوکسی پایه آب
  • کفپوش ترازو ( رزینی بتنی )
  • کفپوش میکروسمنت

 

 

انواع کف پوش از نظر جنس

همانطور که گفتیم تقسیم بندی کفپوش ها طیف گسترده ای از عوامل را در بر میگیرد که مهمترین آنها جنس کف پوش است که انتخاب جنس کفپوش به مکانی که قرار است از آن استفاده شود برمیگردد.

به عنوان مثال کفپوش هایی که در ساختمان‌های مسکونی کاربرد دارند عموما از جنس، پی وی سی، پارکت، مخمل، موکت، سنگ، فرش و … هستند و. کف پوش های مورد استفاده در صنعت از جنس، چوب پنبه، پشم، پشم شیشه وینیل گرانیت، بتن، چمن، سیمان، و کفپوش های رزینی و… هستند.

انواع کفپوش از نظر کاربرد

یکی دیگر از عوامل تقسیم بندی کفپوش ها کاربردی است که در صنعت دارند و بر حسب آن در انواع مختلفی تولید می‌شوند. کفپوش ها بر حسب کاربرد در انواع

  • کف پوش متحرک
  • کف پوش گرمایشی
  • کف پوش حفاظتی
  • کف پوش پی وی سی
  • کف پوش پرزدار

و… تقسیم میشوند.

 

مصالح مورد استفاده در کفپوش

مصالحی که برای ساخت کف پوش به کار میروند عمدتا از جنس بتن، سنگ، قلوه سنگ، آجر، کاشی، چوب و… هستند.

علاوه بر صنعت ساختمان سازی از کف پوش ها در فضاهای باز به عنوان یک پوشش محکم در جاده ها، پیاده روها اماکن عمومی و …. نیز استفاده میشود.

 

پرطرفدارترین کف پوش ها

همانطور که در بطن این محتوا بارها اشاره کردیم، کفپوش ها به علت کارایی که دارند بسیار توجه علاقه مندان زیادی را به خود جذب کرده‌اند در ادامه پرکاربرد ترین کفپوش های موجود در بازار ساخت و ساز را معرفی خواهیم کرد.

 

کفپوش چوبی (پارکت ها)

چوب به علت حس طراوتی که دارد همواره مورد علاقه‌ی عموم مردم بوده است، برای آن دسته از افراد علاقمند به طراحی‌های همنوا با طبیعت، پارکت های چوبی بهترین گزینه به حساب میروند.

پارکت‌های چوبی در دسته بندی کفپوش های سنتی قرار می‌گیرند چرا که بسته به قدمتی که دارند سالیان درازی است که از آنها استفاده میشود.

اما به علت علاقه‌‌ای که مخاطب به آنها دارند هیچ گاه از مد نمی افتند و هر روزه در طرح و رنگی متفاوت به بازار عرضه می‌شوند.

برای ساخت پارکت های چوبی عمدتا از چوب درخت هایی همچون بلوط، گردو، گیلاس، افرا و… استفاده میشود.

این پارکت ها جهت استفاده در کف تمامی فضاهای داخلی ساختمان گزینه‌ی مناسبی هستند.

مزیتی که این کفپوش ها دارند راحتی نصب آنها است، اما به علت مقاومت پایین در برابر ساییدگی کمی مراقبت از آنها با دشواری همراه است.

کفپوش ترموود

ترموودها نیز در دسته‌ی کفپوش‌های چوبی قرار می‌گیرند با این تفاوت که نسبت به پارکت ها از مقاومت بالاتری در برابر ساییدگی  برخوردارند از همین رو، قیمت آنها نیز نسبت به پارکت ها بالاتر است.

علاوه بر فضای داخلی ساختمان از ترموود‌ها به علت مقاومت بالا میتوان در دیگر فضا از جمله فضاهای دور استخر و… استفاده کرد

لمینت کف

از دیگر کفپوش ‌های چوبی میتوان به لمینت کف اشاره کرد که مانند پارکت ها و ترموود ها از چوب ساخته شده اند.

تفاوتی که لمینت کف نسبت به پارکت ها دارد، در لایه‌های ام دی افی است که در این نوع کفپوش به کار میروند.

نکته حائز اهمیت در باب  لمینت کف نحوه‌ی نصب آنها است که بر روی زمین چسبانده نمی‌شوند بلکه به واسطه‌ی شیار هایی که دارند لایه ها به واسطه لمینت ها در هم قفل میشوند.

از مهم ترین مزیت های این کفپوش ها مقاومت بالای آنها در برابر رطوبت، حرارت و ضربه است.

نصب راحت، بدون نیاز به زیرسازی و چسب نیز از دیگر مزیت های لمینت کف است.

در کنار همه‌ی اینها قیمت مقرون به صرفه این نوع از کفپوش سبب شده تا علاقه‌مندان زیادی را به خود جذب کنند.

کفپوش بامبو

کفپوش بامبو نیز نوع دیگری از کفپوش‌های چوبی است که  همانطور که از نامش پیداست از چوب درخت بامبو تهیه میشود که در دو رنگ کهربایی و بلوند روانه بازار میشوند.

علت استفاده از چوب بامبو استحکام بالای آن است از همین رو این نوع کفپوش استحکام بیشتری نسبت به سایر کفپوش ها دارد و از آنجا که کمتر منبسط میشود قابل استفاده در هر نوع آب و هوایی است.

به طور کلی باید در نظر داشت که تمام کفپوش های چوبی از هر نوع چوبی هم که ساخته شده باشند در نصب دقت بالایی را می‌طلبند چرا که در گذر زمان ممکن است که تاب بردارند و صدا تولید کنند.

کفپوش پی وی سی

کفپوش های پی وی سی را از مواد مصنوعی تولید میکنند از همین رو در طرح و رنگ دست مخاطب باز است،

آنچه این محصولات را نسبت به دیگر محصولات پر فروش تر کرده است خاصیت ارتجاعی بالا و مقاومت در برابر ساییدگی و ضربه است.

علاوه بر این؛ کفپوش پی وی سی در برابر رطوبت نیز مقاومت دارند اما آنچه کار با این نوع کفپوش را دشوار می‌کند زیرسازی آنهاست.

برای نصب کفپوش‌های چوبی حتما باید از زیرسازی مناسب استفاده کرد و چسب مخصوص را برای نصب آنها به کار برد.

در رابطه با این کفپوش ها باید به این نکته نیز توجه کرد که اگر از نصب مناسبی برخوردار نباشند، به سطح زیرین خود آسیب می‌رسانند.

این کفپوش ها هم در طرح های چوبی و هم سنگی در بازار موجودند از همین رو طرفداران زیادی دارند.

کفپوش سنگی

برای آن قسم از افرادی که تمایل به تجمل گرایی دارند و میخواهند کفپوشی لاکچری  برای فضای  ساختمان خود انتخاب کنند بهترین گزینه خرید کفپوش سنگی است.

این کفپوش ها به علت زیبایی که دارند یک سروگردن از دیگر مدل ها بالاترند و البته قیمت گران تری را نیز شامل می‌شوند.

برای ساخت کفپوش های سنگی از سنگ های مختلفی از جمله گرانیت، تراورتن، کوارتز و مرمر استفاده میشود که در این بین سنگ مرمر  نسبت به دیگر سنگ ها ارزان تر است و از آنجا که به علت ویژگی های ساختاری گرما را به خود جذب نمی‌کند، ایده‌آل ترین گزینه برای مناطق گرمسیری است.

 درکنار زیبایی، کفپوش های سنگی از مزیت های دیگری همچون شستشوی آسان، جذب بالای آب و اصطکاک مناسب نیز برخوردارند، اما نصب این کفپوش ها با کمی دشواری همراه‌ است و نیاز به نیروی متخصص دارد

کفپوش اپوکسی

یکی دیگر از کفپوش هایی که امروزه طرفداران زیادی دارد کفپوش‌های اپوکسی هستند که بهترین گزینه برای مکانهاهایی اند، که نیاز به شستشوی پی در پی دارند و پر رفت و آمد اند.

این کفپوش ها کاملا صیقلی هستند و در طرح و رنگ های ساده و تزیینی در بازار موجودند.

مهم ترین مزیتی که کفپوش های اپوکسی دارند آنتی باکتریال بودن آنها است.

به همین علت به عنوان کفپوش بیمارستان ها بیشترین کاربرد را دارند.

از آنجا که کفپوش های اپوکسی در برابر سایش مقاومند به عنوان کفپوش آشپزخانه های صنعتی نیز کارایی دارند.

کف‌پوش ‌های چرمی، سرامیکی، بتنی، سفالی، آجری و… از دیگر کفپوش های پرطرفدار صنعت کفسازی هستند که به علت مقاومت بالا در اماکن عمومی بیشترین استفاده را دارند  و انتخابی مناسب برای مکانهای پر رفت و آمد‌ و شلوغند.

 

ویژگی های کفپوش استاندارد و مناسب

یک کفپوش استاندارد، باید ویژگیهایی را داشته باشد تا بتواند جزو کفپوش های استاندارد و مناسب به حساب بیاید، ویژگی هایی مانند :

  • دوام بالا
  • مقاومت در برابر آسیب و خراشیدگی
  • مقاومت در برابر آب
  • عمر مفید زیاد
  • و …

 

راهنمای خرید و قیمت انواع کفپوش

برای خرید و ثبت سفارش انواع کفپوش های رزینی و بتنی، میتوانید با کارشناسان ما در ماناملات در ارتباط بوده و از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید، سوالات خودتان را بپرسید و مناسبترین کفپوش با توجه به نیازهای خودتان را سفارش دهید.